Rear dining room extension

Rear dining room extension with internal alterations and decoration, built on a hill with a lovely outside decking area to the side. This extension also included bi-fold doors to open up the new room to the deck and a feature brick wall inside.

This was first time we had undertaken major building works and we were quite nervous about the process. Rodd Brickwork guided us every step of the way - from putting us in touch with an architect, the planning process right through to the completion of the job. The team on the job were very reliable and friendly and we were kept informed of progress at every stage of the build. During the main part of the build we would often get a call in the evening to update us of the days work and what will happen next - for us this was very reassuring. The end result is a fantastic new dining room which we are very proud to show off. We would not hesitate to use Rodd Brickwork again in the future. Thank you to Stuart and the team.
Antony & Alex

No Comments Yet.

Leave a comment